Hazen aan het rammelen! - Hare's March madness!

July 29, 2014  •  Leave a Comment

Haas - HairHaas - HairHaas dichtbij - Hair close by Regelmatig ben ik naar de Hempolder geweest om de activiteit van de hazen in de gaten te houden. Vele keren voor niets dus. Gelukkig was ik eind maart 2012 op het juiste moment aanwezig en heb ik leuke beelden kunnen maken van de nodige activiteiten.
Helaas wel wat ver weg, maar wie weet een volgende keer dichter bij.
De foto’s vind je “Hier

I have regularly been to the Hempolder to keep an eye on the activity of the hares. So many times for nothing. Fortunately, I was present at the right time at the end of March 2012 and I was able to make nice images of the necessary activities.
Unfortunately a bit far away, but who knows closer next time.
You can find the photos “Here"


Comments

No comments posted.
Loading...

Abonneer - Subscribe
RSS